Ученици от Крупник дариха пари за лекарства на баба Бонка

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

Учениците от 4 „а“ клас при СУ "Св. св. Кирил и Методий" с.Крупник с класен ръководител г-жа Павлина Чифлигарова с девиза си: "Нека доброто започне от нас!" проявиха огромен човешки жест, като посетиха възрастната баба Бонка Ружинска и дариха в знак на добронамереност и съпричастност малка сума пари, с които жената ще закупи този месец своите лекарства.

Инициативата беше съгласувана с Ваня Чакалска - кмет на симитлийското село. Чтвъртокласниците поздравиха баба Бонка със стихове, посветени на добротата и я накараха да се почувства специална и значима.

Децата бяха трогнати от сълзите в очите на жената, която им благодари от сърце и обеща да пази този мил жест до края на дните си.

Учениците от 4 „а" клас си тръгнаха от дома на баба Бонка доволни и удовлетворени, че са стоплили и зарадвали едно човешко сърце.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини