Разследват палеж на кола на горското в село Елешница

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

Умишлен палеж на кола на горското в село Елешница разследват полицаи от РУ-Разлог. Рано тази сутрин, към 05,04 часа, е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Great Wall“, който бил паркиран  в двора на Териториално поделение „Държавно горско стопанство”-Елешница.

Огънят е потушен от пожарникари на РС ПБЗН-Разлог. Пикапът обаче е изпепелен. Край него не е имало други паркирани автомобили, тъй като са били в гаражите на горското. Стойността на нанесената щета и причината за пожара са в процес на установяване. Най-вероятно палежът е извършен от бракониери.

В района на ДГС-Елешница няма видеокамери, нито пък физическа охрана. Най-вероятно обаче ще бъде монтирано видеонаблюдение след този инцидент.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини