В Долно Осеново ще имат истинско футболно игрище

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

В симитлийското село Долно Осеново ще има ново и модерно футболно игрище. Кметът на населеното място Бисер Сегменов, треньорът на ФК Долно Осеново - Лъчезар Чобанов, и кметът на община Симитли – Апостол Апостолов, направиха първа копка и счупиха бутилка шампанско в греблото на багера, с който започна работата по строителството на новия стадион.

Ритуалната първа копка за началото на строителните дейности събра много жители на селото, които скоро ще се радват на новата си придобивка – стадион за любимия отбор - ФК Долно Осеново.

На официалната церемония присъстваха също и председателят на Общински съвет Симитли – Владимир Христов, момчетата от отбора, както и много деца и жители на селото.

Долно Осеново е едно от най-многолюдните в симитлийска община. Много от младежите се интересуват от спорт, а футболът е страст на момчетата. Благодарение на местине хора, които се съгласиха да дадат земите си, скоро в селото ще имат стадион, където младежите да тренират повече и да се развиват.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини