Младеж дари парите от богоявленския кръст за лечението на Лия от Полето

Младеж дари парите от богоявленския кръст за лечението на Лия от Полето

Младежът, който извади богоявленския кръст от реката в симитлийското село Железница, дари парите за лечението на 5-годишната Лия от село Полето. Воден от съпричастност, младият човек, пожелал да остане анонимен, връчи сумата от 1000 лева на семейството на момиченцето. Средствата ще се изразходват за покриването на разходите по скъпоструващо лечение в чужбина. Традицията от няколко години насам повелява младежът, извадил кръста от реката на Йордановден, да дарява парите, събрани от обикалянето в къщите я за добра кауза, я за изграждането на нещо.

Младото момче с добро сърце също се включи в помощта за оздравяването на малката Лия. Каузата за момичето е кауза на всички граждани на община Симитли. С общи усилия много хора помагат с дарения. Нека всички се обединим и помогнем на Лия нейното чудо да стане, призовават от Община Симитли.

 

Банковата сметка в Първа Инвестиционна Банка:

 

IBAN: BG98FINV91502016465887

BIC: FINVBGSF

В полза на Лияна Спасова Ангелова

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини