Заря, концерти и футболен турнир за празника на Сатовча

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

С много концерти, футболен турнир и пъстра заря ще бъде отбелязан празникът на община Сатовча. Утре, на 6 май, местните жители ще се съберат на площада в общинския център за всенародно веселие.

Празничният ден започва с концерт на талантливите самодейци от селата Плетена, Кочан и Вълкосел. В 11 часа ще прозвучи химнът на България, а кметът Арбен Мименов ще прочете приветствено слово към хората от общината.

След това програмата продължава с богата музикална програма на Народно читалище „Св. св. Кирил и Методий“ в село Сатовча. В 12 часа започва концертът на народната певица Боряна Карпузова, а след нея на сцената излизат самодейците от селата Слащен, Туховища, Годешево и Ваклиново.

Музикалният маратон продължава и след 18 часа, когато започва веселието с оркестър „Щуро маке“.

Паралелно с това през целия ден ще има и спортни прояви. Сутринта ще се проведе футболен турнир, в който сили ще премерят шест отбора.

Служителите в общинска администрация пък ще демонстрират добра физическа форма във волейболна надпревара. От 16 часа във волейболната битка влизат дамите от кметството, след тях спортен хъс ще покажат и мъжете.

Празничната вечер ще приключи с пъстра заря.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини