Дръзки апаши обраха митницата в Благоевград

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

Неизвестни крадци са обрали Югозападната териториална дирекция на Агенция „Митници” в Благоевград, съобщи NOVA, която се позовава на информация от МВР. Обирът е станал късно снощи и засега от МВР уточняват липсите. По неофициална информация става въпрос за пари и ценности.

Все още не се знае кога точно са атакували сградата крадците. Криминалисти правят оглед, но към момента няма повече информация. Югозападната митница се намира близо до улица „Покровнишко шосе”, която свързва Благоевград с близкото село Покровник. Край нея е и древното селище Скаптопара, чийто останки бяха открити при строежа на автомагистрала „Струма”.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини