Сандански рекламира възможностите за туризъм пред 25 държави

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Община Сандански ще вземе участие в едно от най-мащабните събития за туристическата индустрия в България – Международна туристическа борса „ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО”. Събитието ще се проведе от 13 до 15 февруари в Интер Експо Център в София.

На изложението ще се представят туристически компании и дестинации от 25 държави, а това ще даде отлична възможност на община Сандански да представи своя уникален туристически профил пред все по-големия брой посетители на борсата.

Представяне на възможностите за туризъм и културното наследство, както и магията на региона, и традициите при винопроизводството, са част от визитката на Сандански.

Туристическата борса дава уникалната възможност за нови контакти, разширяване на мрежата от партньори и клиенти, бизнес срещи с професионалисти от цял свят във всички сектори на туристическия бранш.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини