Седмицата започва със слънце

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

Днес ще бъде предимно слънчево, само на места в низините и по поречието на Дунав ще има ниска облачност или мъгла. В повечето райони ще е почти тихо, в Източна България със слаб до умерен югозападен вятър. Максималните температури през деня ще са между 4° и 9°.

В планините също ще бъде слънчево, условията за ски ще са отлични. Ще духа слаб до умерен западен, по най-високите върхове юг-югоизточен вятър. Ще се затопли и максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6°, на 2000 метра – около 1°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са между 6 и 9°, а температурата на морската вода - около 8°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини