На 9 януари публично обсъждат Бюджет 2020 на община Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Кметът на Благоевград - Румен Томов, кани всички жители да се включат в общественото обсъждане на бюджета на общината за 2020 година.

Публичното представяне на финансовата рамка и инвестициите ще се проведе на 9 януари от 17 часа в зала 5 на Община Благоевград.

Обсъждането ще премине при следния дневен ред:

Запознаване на присъстващите с основните показатели на проекта на бюджет и инвестиционна програма на Община Благоевград за 2020 година.
Обсъждане на проекта на бюджет и инвестиционна програма на Община Благоевград за 2020 година.

Становища и предложения по проекта за общински бюджет могат да се изпращат на електронния адрес на общината или в деловодството на Община Благоевград не по-късно от два дни преди провеждане на публичното обсъждане.

Материалите за публичното обсъждане ще бъдат публикувани на интернет страницата на община Благоевград www.blgmun.com.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини