Днес следобед спират движението на камиони по магистралите

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Движението на камионите над 12 тона ще бъде ограничено по автомагистралите и най-натоварените пътища от 14.00 до 20.00 ч. днес, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура".

По този начин се цели повишаване на безопасността на пътя и увеличаване пропускателната способност на пътната инфраструктура в края на трите почивни дни за Коледа. Всички машини на пътноподдържащите фирми са в пълна мобилизация за почистване и обработване на републиканските пътища при нужда.

ОТ АПИ призовават шофьорите да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия, да карат внимателно и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания и да спазват въведените ограничения.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини