Благоевградски деца помагат с базар за лечението на 11-г. Деян

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Традиционният благотворителен базар в Благоевград с коледни символи и други сувенири, изработени от деца от училища и детски градини, започна вчера. Всички предмети са сътворени по време на инициативата „Работилницата на Дядо Коледа“. Базарът се намира пред зала ,,22-ри септември“ и ще продължи до 21 декември.

Кметът на община Благоевград - инж. Румен Томов, и заместник-кметът по ,,Икономика и финанси“ - Ясен Попвасилев, също уважиха благотворителното коледно събитие.

Целта на благородната кауза е да се помогне финансово за лечението на 11-годишния Деян от Благоевград, който страда от детска церебрална парализа – тежка степен, засягаща всичките му крайници и говора. Парите са нужни на семейството му, за да бъде изпратен Деян на лечение в Турция, където дават шанс състоянието му да се подобри. .

Всеки, който желае да помогне, може да се включи в благотворителната кампания. Поставени са дарителски кутии на различни места в града. Това може да стане и с превод по следната банкова сметка, открита за лечението на Деян:

UniCredit Bulbank BIC: UNCRBGSF

IBAN: BG82UNCR70001523647240

Деян Ивайло Апостолов

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини