Учениците в Симитли направиха кулинарен базар за Лия

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

Учениците от Средно училище „Св. св. Кирил и Методий” в град Симитли за пореден път доказаха, че искат и знаят как да помагат на другите. Всички деца се обединиха и направиха благотворителен кулинарен базар в подкрепа на 5-годишната Лия от село Полето. В него участваха учениците от пети до седми клас, като приготвиха разнообразни и вкусни кулинарни изкушения, които продадоха на своите съученици, учители, приятели, родители и съграждани.

Дълги маси с всевъзможни кулинарни изкушения бяха подредени на площада в Симитли. Усмихнати, пременени с престилки, готварски униформи и ръкавици, с коледни шапки и очила, учениците поднасяха на купувачите приготвените вкуснотии.

Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на малката Лия от село Полето. Всички са обединени от каузата момичето да проходи. Предстои втори коледен базар, организиран от учениците на Симитли. Всеки, който има желание да помогне и да опита от вкусните ястия, сътворени от детските ръчички, може да го направи утре, 12 декември, от 11:30 часа на площада.

Всеки желаещ да помогне на семейството на Лия може да го направи, като преведе сума на банковата сметка на детето:

Банкова сметка в Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG98FINV91502016465887

BIC: FINVBGSF

В полза на Лияна Спасова Ангелова

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини