Рождественски кът ще радва жители и гости на Разлог

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог

Рождественски кът ще радва жителите и гостите на Разлог в навечерието на най-светлия християнски празник. Сцената от раждането на Младенеца е пресъздадена в центъра на планинския град, до сградата на Общината. 

Инициативата е на кметската администрация, а в подготовката и пресъздаването на тази вълшебна нощ помогнаха членовете на пенсиорнеските клубове „Баба Магдалена Юрукова” и „Втора Младост”, които донесоха много битови моменти от домовете си.

„Благодаря ви, че с въображение, умения и много труд пресъздадохте Раждането на Исус Христос. Вярвам в общите ни усилия, каузи и любов към нашия град. Нека с надежда, вяра и топлина в сърцата да посрещнем Коледа, заобиколени от семейството и всички, които обичаме", пожела кметът Красимир Герчев.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини