Специално за студентите пуснаха по-рано писти над Банско

Специално за студентите пуснаха по-рано писти над Банско

Няколко трасета в Ски зона „Банско” вече могат да се ползват от скиорите в Пирин планина. Официалното откриване на зимния сезон е следващата събота, 14 декември.

Заради студентския празник обаче концесионерът на ски центъра направи всичко възможно, за да гарантира още една екстра в града под Тодорка за студентите, избрали да празнуват своя празник, който е утре.

Ски уророт №1 в България – Банско, спази традицията първи да отвори първи пистите за зимни спортове у нас. Цената на дневната картата ще е 35 лв. За него от Австрия пристига легендата Марио Мат. Той е олимпийски и трикратен световен шампион.

Заедно с него ще кара и 5-кратният носител на Световната купа - Марк Жирардели. Един късметлия участвал в играта "Търсачи на съкровица" на 14-и декември на "Бъндеришка поляна" пък ще си тръгне по традиция с чисто ново Ауди. Група "Ъпсурт" ще изнесе концерт в ски зоната и ще спомогне допълнително за доброто настроение на феновете.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини