Македонски студенти крият дрога в стаята си в общежитие в Благоевград

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

Македонски студенти бяха хванати да държат наркотично растение в стаята си в общежитие в Благоевград. Служители на 01 РУ в областния център на Пиринско проведоха вчера специализирана операция по линия противодействие на престъпленията с наркотици.

В хода на акцията полицаите откриха и иззеха полиетиленов плик с 2,1 грама суха тревиста маса, която при полевия тест реагира положително на канабис.

Наркотичното вещество е открито в стая на студентско общежитие, обитавана от двама младежи – на 19 г. и 23 г., и двамата от Република Северна Македония.

За случая е уведомена Районна прокуратура-Благоевград. Двамата студенти са задържани със заповед в ареста до 24 часа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини