Община Гоце Делчев прави публично обсъждане на социален проект

Община Гоце Делчев прави публично обсъждане на социален проект

Община Гоце Делчев кани за участие в публично обсъждане заинтересованите страни относно подготовката на проект за изграждане на социални жилища в града. Той е включен в Инвестиционната програма на общината към Интегрирания план за градско възстановяване и развитие 2014-2020 г. по Оперативна програма „Региони в растеж“. Проектното предложение предвижда реконструкция на съществуваща общинска сграда в бившата казарма за обособяване на 30 социални жилища, включително оборудване и обзавеждане.

Целта е осигуряване на съвременни социални жилища за настаняване на лица от уязвими социално слаби групи от населението и други групи в неравностойно положение, както и осигуряване на социално включване, пространствена интеграция и равен достъп до адекватни жилищни условия за хора в неравностойно и уязвимо положение. Проектът се предвижда да бъде реализиран в периода 2020-2021 г.

Публичното обсъждане ще се състои утре, 22.11.2019 г. (петък), от 10,30 часа в залата на Общински съвет, която се намира на ул. „Царица Йоанна“ №2, етаж 1.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини