Служител на община Струмяни с първа награда за интерактивна карта

Служител на община Струмяни с първа награда за интерактивна карта

Поредно заслужено признание за Стоян Петков, който е служител в община Струмяни. Той бе награден на специална церемония, организирана от компанията ЕСРИ-България. Дружеството има голям принос в реализацията на успешните Географски информационни системи у нас.

Стоян Петков участва в националния конкурс за интеактивни карти под надслов „Истории, проекти и мечти върхе карта”. Той получи първа награда и сертификат за избаротването на такава карта, посветена на музикалната емблема на община Струмяни – международен фолклорен фестивал „Малешево пее и танцува”. Картата „Малешево пее и танцува: Вълшебство и прдизвикателство!” бе оценена от експертите е безапелационно бе класирана на първо място.

„Всички се радваме за това отличие на Стоян Петков. Той е човек, който умее да открива красотата на нашата община и да я показва по свой начин, като впечатлява всички”, коментира кметът на община Струмяни – Емил Илиев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини