Социалисти от Гоце Делчев с уборка за 1 май

Снимки: БСП
Снимки: БСП

Гоцеделчевските социалисти отбелязаха в аванс 1 май - Международен ден на труда. Те организираха и проведоха акция по почистване, окопаване на алеи и дървета, засаждане на цветя и фиданки, облагородяване на градинки и зелени площи в Гоце Делчев.

Над 150 членове на общинския съвет на БСП се включиха в нициативата. Веднага след края на работния ден те се разделиха на групи и се разпръснаха на 15 места в целия град, за да направят зелените площи по-хубави. Председателят на организацията Валери Сарандев със своята група прекопа алеи в новия парк „Панорамата“ в Гоце Делчев. Бяха засети и алеи с цветя, които ще радват жителите и гостите на града.

Най-сериозна работа бе хвърлена от по-младите попълнения, които няколко часа работиха на градинката при изхода на населеното място. Общинският съвет на БСП отбелязва по традиция 1 май с различни инициативи, като тазгодишната е една от най-мащабните.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини