16 г. затвор за ром от Петрич, заклал от ревност жена си

16 г. затвор за ром от Петрич, заклал от ревност жена си

16-години затвор получи ром от Петрич, който закла приятелката си в пристъп на ревност. Окръжният съд в Благоевград постанови решението си за престъплението, извършено от 39-годишния Васил Методиев, в рамките на едно заседание.

Подсъдимият поиска делото да се гледа по реда на съкратеното съдебно следствие, като призна вината си.

Жестокото убийство стана на 10 август 2014 г. около полунощ в циганската  махала в Петрич. Васил и приятелката му Вишна Герасимова, с която живеели на семейни начала, се скарали, след като тоой я видял да слиза от автомобил с гръцка регистрация. Първо я пребил, после я завързал и прерязал с кухненски нож гърлото й. По-късно Васил сам се предаде в полицията и призна,че е убил приятелката си. Пет от 12-те деца на Вишна предявиха граждански искове, одобрени от съда, за общо 110 000 лева.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини