Най-добрите боксьори на България излизат на ринга в Благоевград

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Държавно лично и отборно първенство по бокс за мъже за купата на България започва днес в зала "Скаптопара" в Благоевград. Съревнованието официално ще бъде открито в 16.00 часа и ще продължи до 3 ноември. Сред  състезателите са едни от най-добрите боксьори в България. На ринга ще се изправят 150 състезатели от 40 клуба.

Благоевград за пореден път е домакин на спортно мероприятие с такъв висок национален ранг и за първи път на Държавно първенство по бокс за мъже за купата на България. На откриването ще присъства Красимир Инински - президент на Българската федерация по бокс. Сред участниците е и боксов клуб „Пирин“, чийто основател е отец Андон Шавулев. 

Община Благоевград е съорганизатор с Българската федерация по бокс и боксов клуб „Пирин“. Входът за зрителите е безплатен.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини