Пробив! За първи път ДПС с общински съветници в Благоевград

Пробив! За първи път ДПС с общински съветници в Благоевград

За първи път ДПС ще има свои представители в местната власт в Благоевград. Това сочат резултатите от провелите се местни избори за кмет и местен парламент вчера в областния център на Пиринския край. Благоевградската структура печели 1943 гласа или 5,85% от общия брой легитимни гласове за местния парламент.

От общинската структура на партията се похвалиха, че ще имат трима общински съветници. Това са първите трима в листата – водачът Мехмед Вакльов и неговите двама подгласници Ивайло Червилов и Исмет Узунов. „Всички те са млади и успешни хора, които могат да са полезни за развитието на Благоевград. Вакльов и Червилов са бизнесмени, а Узунов е застрахователен брокер. За ДПС това е първи и много голям успех в местните избори в община Благоевград”, не скриха радостта си от централата на партията в града.

С получените почти 2000 гласа сме сериозен фактор и за предстоящия балотаж между кадидата на ГЕРБ - Атанас Камбитов, и независимия кандидат, подкрепен от БСП - Румен Томов, допълниха от ДПС в града.

За никой в политическия живот не е тайна, че в основата на разширяването на влиянието на ДПС в Пиринския край е усилената работа и подкрепа от страна на Радослав Ревански. Той е общинският кмет рекордьор по доверие сред избирателите на тези местни избори в региона и получи почти 90% от гласовете в своята община Белица.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. ОБЩИНА БЕЛИЦА
    ЧЕСТИТО!!!ЧАКАМЕ ГОСПОДИН ВАКЛЬОВ ДА ПОЧЕРПИ ЗА ПОБЕДАТА ВЪВ БАР\"ВИЖАН\" ГР.БЕЛИЦА!!!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини