Община Банско предлага нова социална услуга

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Стартира изпълнението на нова социална услуга в община Банско, която ще е в услуга на гражданите. Наскоро социалната кухня бе оборудвана с нова техника, закупен бе и нов автомобил, с който да се извършва въпросната социална услуга. По този начин община Банско започва поредната си осемнадесета услуга "Патронажна грижа" за гражданите. С два екипа  ще се обслужват нуждаещите се в Банско,  Добринище и селата от общината.

Медицински сестри, санитари, рехабилитатор, социален  работник и психолог ще се грижат за хората в нужда. Със своите социални дейности община Банско се нарежда на едно от първите места в България.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини