Владимир Москов: Много е важно Общината и бизнесът да си партнират

Владимир Москов: Много е важно Общината и бизнесът да си партнират

„Местният бизнес е икономиката на нашия град и общината, защото той е този, който определя жизнения стандарт и нивото на доходите на хората. Затова за мен и моя екип тази среща е особено важна, така както досега е било много важно и резултатно нашето партньорство.  Вашата дейност е важна за всичко, което се случва в нашия град и общината, а всички проблеми, които са възниквали сме се старали да решаваме с ваша помощ“. Така кандидатът за кмет на община Гоце Делчев Владимир Москов започна срещата си с представителите на бизнеса, на която бяха дошли изключително много хора.

„С усилията, които положихме нашия град е един сред 39-те в страната, включени в програмата Региони в растеж, а това дава сериозни възможности за финансиране и развитие на инфраструктурата. То се изразява в 60 милиона лева привлечени инвестиции и реализирани 45 проекта с европейско  и национално финансиране“, посочи Владимир Москов като конкретни резултати от изминалия си кметски мандат. Необходимо е местните фирми да се обединяват в консорциуми и други форми на партньорство за да бъдат конкурентни и да печелят обществените поръчки, и средствата да остават в общината като работа и заплащане на хората, припомни кандидатът за кмет.

„Променихме облика на крайните квартали, предстои да концентрираме усилията си в пространствата около санираните жилищни блокове, квартала от старата пощадо Кумсалаи в централната градска част, ако аз и моя екип получим подкрепа на 27 октомври“, конкретизира Владимир Москов. В програмата му за следващия мандат е включено още изграждане на околовръстния път през м. Текето, за който проектът е готов, разширяване на кръстовището при банята и изграждане на кръгово при Лидл, което ще облекчи трафика и паркирането, изграждане на инсталация за сепариране и компостиране, с която да се избегне вдигане на такса смет, средствата за проекти на фирми, привлечени чрез МИГ, модерен кооперативен пазар, цялостно обновяване на Дома на културата, което започва напролет, и още 40 конкретни ангажименти с обекти в града и общината.

„От всички кампании през годините досега, тази е срещата към която има най-голям интерес и това изключително много ме радва. Много е важно общината и бизнесът да си партнират, да имат общи виждания и да умеят да работят заедно, за да се случват нещата по най-добрия начин и в полза на хората“, категоричен бе Владимир Москов.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини