Кандидат-кметът Камбитов и членове на ГЕРБ засадиха 250 фиданки

Кандидат-кметът Камбитов и членове на ГЕРБ засадиха 250 фиданки

Д-р Атанас Камбитов, кандидат-кмет за трети мандат, заедно с членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ, облагородиха терен над стадион „Христо Ботев" в Благоевград. Тази сутрин те засадиха над 250 броя фиданки - липи, брези, червен дъб, кипарис и др.

Новозасадените дървета ще спомогнат за по-чист въздух и по-високи нива на кислород в атмосферата. Залесеното място  е с площ около 5 дка, като преди това теренът бе почистен и заравнен.

„Да засадиш дърво е едно от най-ползотворните неща, които можем да направиш за планетата", коментира д-р Камбитов. В инициативата се включиха  и областният координатор на ПП ГЕРБ - Даниела Савеклиева, общинският ръководител на ПП ГЕРБ - Бисер Михайлов, кандидати за общински съветници и жители на Благоевград.

*Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини