Да България в Благоевград: Няма да сме част от статуквото!

Да България в Благоевград: Няма да сме част от статуквото!

Структурите в община Благоевград на ПП „Движение Да България” и ПП „Зелено движение” излязоха днес с официална позиция относно местните избори на 27 октомври. Те уведомяват гласоподавателите, че местните организации не номинират представители в листата за кандидати за общински съветници на Коалиция „Демократично България-Обединение” /КДБ/-Благоевград и не подкрепят издигнатия от Обединението кандидат за кмет на община Благоевград – Калоян Ханджийски.

„Взехме това нелеко за нас и нашите симпатизанти решение, тъй като листата на КДБ в сегашния й състав бе регистрирана само от единия коалиционен партньор – ПП „Демократи за силна България”, след неспазване на съгласуваните процедури за вътрешно-коалиционно обсъждане и одобрение и незачитане на изразените позиции на другите двама партньори в Обединението. Чрез този си акт ПП „Движение Да България” и ПП „Зелено движение” заявяват, че, както до настоящия момент, така и в бъдещата си политическа дейност на територията на община Благоевград, отказват да бъдат част от статуквото на задкулисни политически договорки и пазарлъци в последния момент”, се казва в позицията на двете партии.

Те ще реализират своите политически и граждански проекти, като отстояват принципите на равнопоставеност, последователност и коректност към всички свои партньори и заинтересовани страни.       

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини