Пълна промяна на дворовете на 5 забавачки в община Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев, архив
Снимка: Община Гоце Делчев, архив

Реконструкция на част от дворните пространства на детски градини в община Гоце Делчев започва следващата седмица. Средствата, които ще бъдат вложени, са в размер на 306 386.13 лв. без ДДС и са осигурени изцяло от общинския бюджет.

Част от дворните пространства на общо пет детски градини в община Гоце Делчев ще бъдат напълно обновени. Това са детските заведения „Снежанка“, „Брезичка“, „Детелина“ и „Слънце“ в град Гоце Делчев и „Щастливо детство“ в село Корница. Във всяко едно от тези дворни пространства ще бъдат демонтирани и извозени старите детски съоръжения и настилка. Ще бъдат доставени и монтирани нови детски пързалки, комбинирани детски съоръжения, пясъчници, синтетична ударопоглъщаща настилка и градински пейки.

Ремонтните дейности започват на 21 октомври /понеделник/ с първи копки в Детска градина „Снежанка“ в 10:00 часа и в Детска градина „Брезичка“ в 11:00 часа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини