Школа по изкуства търси талантливи деца в Банско

Снимка: Община Банско, архив
Снимка: Община Банско, архив

Народно читалище „Никола Вапцаров-1894 г.” в Банско обяви прием за деца за творческия сезон 2019/2020 г. в Школата по изкуства. Търсят се млади таланти в областта на музиката, пеенето, танците и театъра.

Класът по тамбура се води от Димитър Касапинов, класът по пиано е поверен на преподавателката Ирина Лебедева, а класът по народно пеене – на Нели Александрова.

Хореограф в класа по народни танци е Десислава Баханова, а хореограф в класа по народни и характерни танци е Райна Асева. Децата могат да учат латино танци, хип-хоп, мажоретни и модерни танци при преподавателката Силвана Ханджийска.

Има клас и за тези малчугани, които искат да развият своите театрални умения, те ще бъдат обучавани от Мариана Думанова.   

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини