Младен Тимчев обеща читалище и асфалтирани улици в Лешница

Младен Тимчев обеща читалище и асфалтирани улици в Лешница

Жителите на село Лешница посрещнаха Младен Тимчев, кандидат-кмет на Сандански от БСП, с проблеми, които чакат своето решение от години.

Хората се оплакаха от лошо състояние на общинската инфраструктура и липса на каквото и да е внимание към селото от страна на общинското ръководство.

Местните оцениха вниманието, което им оказа Младен Тимчев, който не спира да обикаля своите съграждани и да се среща очи в очи с тях.

Той научи за още един проблем, който засяга всички жители в санданското село. Оказа се, че в Лешница, където живеят около 800 души,  читалищната дейност се изчерпва единствено с дейността на библиотеката. 

„Трябва да пазим и народните читалища във всяко едно населено място, защото те са онези духовни средища, които съхраняват българщината. Недопустимо е в Лешница да няма истинска читалищна дейност“, категоричен бе Младен Тимчев.

Той даде дума, че ако бъде избран за кмет на община Сандански, веднага ще задейства процедурата з създаване на пригодна за целта на читалището сграда, в която да се помещава дейността на самодейни състави, както и да подобри комуникацията на общинската администрация и читалищата във всички населени места в общината.

Втора значима стъпка е създаването на културен календар, предоставящ възможност за изява на всички самодейни състави.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини