Продуценство и аудио-визуални изкуства ще учат в ЮЗУ

Снимки: ЮЗУ
Снимки: ЮЗУ

Катедра “Телевизионно, театрално и киноизкуство” към Факултета по изкуствата на Югозападния университет „Неофит Рилски“ обявява прием в нова бакалавърска програма – „Аудио-визуални изкуства и продуцентство в развлекателните индустрии“.

Желаещите да се  обучават в новата специалност, която е със срок на обучение 4 години, кандидатстват с приемен изпит (събеседване с кандидатите за интереси и знания в областта на изкуствата) или с оценката от матурата по български език и литература или по история.

Изпитите ще се провеждат всеки вторник до края на месеца (15.10, 22.10, 29.10 2019 г.) от 10:00 до 16:00 ч.

Необходими документи за кандидатстване: комплект документи за кандидатстване (по образец, купуват се от книжарницата на университета), оригинал и копие на дипломата за завършено средно образование. Оригиналът на дипломата се връща на кандидата след сравняване с копието и заверка от длъжностното лице, което приема кандидатстудентските документи.

Желаещите да се обучават в новата бакалавърска програма подават документи до 29 октомври 2019 г. в Учебен корпус №1 на университета (зала 1102А).

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини