Балканско първенство за младежи по хандбал ще се проведе в Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Балканско първенство по хандбал за младежи /до 18-годишна възраст/ ще се проведе през тази седмица в Гоце Делчев. Домакин на събитието ще бъде новата и модрна спортна зала "Неврокоп арена". Мачовете ще са на 11, 12 и 13 октомври /петък, събота и неделя/. В първенството ще участват националните отбори на Северна Македония, Румъния и България, както и мъжкият отбор по хандбал на "Пирин"-Гоце Делчев.
Очаква се феновете на хандбала, който е сред най-популярните спортове в Гоце Делчев, да напълнят залата.

Спортното съоръжение бе построено след отпускането на пари от републиканския бюджет - 3,5 милиона лева. Още 500 000 лева осигури от собствения си бюджет община Гоце Делчев.

Залата е с 1200 седящи места и с още 500 правостоящи. В него може да се тренира и да се провеждат състезания по хандбал, баскетбол, волейбол, борба, бойни спортове, тенис на корт и други.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини