Мотоциклетист от Симитли пръв на трасето в Горилата

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Пореден успех постигна талантливият мотоциклетист от град Симитли - Димитър Грозданов.

Този път спортистът надви конкуренцията на в надпревара по традиционен мотокрос в Гоце Делчев. В тазгодишното състезание местността Горилата посрещна 60 състезатели по мотокрос. Голям интерес имаше и от състезатели от Гърция, които се включиха в надпреварата.

Димитър Грозданов от „МХ ТИЙМ”-Симитли взе участие в клас МХ2. На стартовата бариера се наредиха 20 състезатели. Грозданов се представи страхотно и завърши на първо място в състезанието.

16-годишният талант има зад гърба си множество победи не само в България, но и в чужбина. Вече няколко години мотоциклетистът е спортната гордост на град Симитли.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини