Цветна великденска украса преобрази Благоевград

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Цветна великденска украса създава празнично настроение у жителите и гостите на Благоевград. За поредна кметът Атанас Камбитов и екипът му успяха да създадат уникални празнични кътове, с тематична украса, за един от най-големите християнски празници – Великден. Красив и отчетлив надпис „ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО“ посреща жители и гости на входа на Благоевград.

Поздравът е изписан с червени букви, какъвто е и цветът на първото великденско яйце, символизиращ  Христовата кръв и Христовата любов към хората. Освен поздрава, сред първите неща, които виждат жителите и гостите, влизайки в Благоевград е и  огромно алено яйце.

Великденска украса е монтирана още пред  LARGO Mall – Благоевград и на площад „Македония“. Такава ще бъде поставена също и пред сградата на Община Благоевград.

През последните години градът се преобразява за всеки голям празник, с тематична украса, в резултати на креативни идеи от страна на екипа на кмета Камбитов. Освен, че създава настроение у жителите на града, това прави приятно впечатление и на гостите, които отново се връщат в Благоевград.

С поредната великденска изненада кметът д-р Атанас Камбитов и Община Благоевград пожелават на всички светли празници!

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини