И Калоян Ханджийски влиза в битката за кметския стол в Благоевград

И Калоян Ханджийски влиза в битката за кметския стол в Благоевград

Калоян Ханджийски е кандидат-кметът на Благоевград, издигнат от коалиция "Демократична България". Преди минути той получи регистрация в Общинската избирателна комисия. Заедно с това бе регистрирана и листа за общински съветници. Тя се състои от 11 кандидати, като водач е Ханджийски. 

Място в листата за общински съветници на "Демократична България" са намерили бизнесменът Христо Смилков, както и бившият заместник-областен управител на Благоевградска област - Николай Куколев.

Това ще бъде втори опит на Калоян Ханджийски да спечели кметския пост в областния център. Той е сред най-активните общински съветници в настоящия местен парламент и винаги е изразявал позиции по значими обществени проблеми.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини