Община Сатовча отпусна 1000 лева за болницата в Гоце Делчев

Снимка: Община Сатовча, архив
Снимка: Община Сатовча, архив

Общинските съветници в Сатовча единодушно решиха да бъде отпусната финансова помощ на Многопрофилната болница за активно лечение „Иван Скендеров” ЕООД в град Гоце Делчев. Сумата, с която общината ще подкрепи лечебното заведение, е в размер на 1000 лева. Тези пари ще се използват за закупуването на апарат за хемодиализа.

Болницата в Гоце Делчев обслужва пациенти от още три общини – Хаджидимово, Сатовча и Гърмен. Преди два месеца кметът на община Гоце Делчев – Владимир Москов, сподели, че единствено община Хаджидимово подпомага и реагира на исканията на болницата. Той призова колегите си и в другите две общини да оказват по-сериозна подкрепа за лечебницата. Сега община Сатовча отговори на призива на кмета на Гоце Делчев и отпусна 1000 лева за апарат за хемодиализа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини