С изложба и концерт честват един век социализъм в Гоце Делчев

Снимка: БСП, архив
Снимка: БСП, архив

Общинската организация на БСП в град Гоце Делчев ще отбележи сто години  организирано социалистическо движение. Събитието ще бъде на 9 септември /понеделник/, когато ще бъде отдадена почит на първите социалисти, създали своята организация преди един век в тогавашния град Неврокоп.

Честванията ще започнат в 17,00 часа с поднасяне на цветя на Братската могила. Тематична изложба ще бъде открита в 17,30 часа, тя ще бъде подредена в изложбената зала в Дома на културата.

Доклад в 18,30 часа ще изнесе председателят на общинския съвет на БСП в Гоце Делчев – Валери Сарандев. Празничният концерт за 100 години социалистическо движение в града ще започне в 20,00 часа в голямата зала в Дома на културата.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини