Пиян с „Порше” се репчи на полицаи в Сандански

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

Пиян водач на лек автомобил „Порше” и негов спътник обиждаха и ругаха полицаи в Сандански. Сигнал в полицията е подаден към 23,20 часа на телефон 112, че в района на таксиметровата пиаца в града шофьор на „Порше“ извършва неадекватни маневри. От пристигналите на място полицейски служители на РУ-Сандански е установено, че 38-годишният водач на автомобила шофира с наличие на 0,92 промила алкохол в издишания въздух.

В хода на проверката от водача на автомобила и пътуващ в него 44-годишен мъж са отправяни обидни думи и закани срещу полицейските служители. Двамата правили опити да се осуети полицейската проверка и оказали съпротива срещу полицаите. Те са привлечени като обвиняеми, може да получат наказание „лишаване от свобода до пет години”.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини