Христо Делин е новият директор на „ДГС Петрич”

Снимка: БТА
Снимка: БТА

Инж. Христо Делин поема управлението на Териториално поделение „ДГС Петрич”. Днес той беше представен пред колектива на стопанството, което досега временно се ръководеше от зам.-директора инж. Христо Митов.

Новият директор на териториалното поделение на ЮЗДП е магистър по горско стопанство от Лесотехническия университет – София, с дългогодишен професионален опит в системата на горите. Работил е като началник горскотехнически участък в „ДГС Благоевград”, старши лесничей в „ДГС Пазарджик”, директор на горските стопанства в Пещера, Пловдив, Костенец, Белово, Доспат, както и директор на РДГ Пазарджик.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини