Ентусиасти ще чистят населените места в община Разлог

Снимка: Община Разлог, архив
Снимка: Община Разлог, архив

Община Разлог за поредна година ще участва в най-мащабната доброволческа инициатива „Да изчистим България заедно". Целта на кампанията е да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България чиста в дългосрочен план.

Голямата уборка в община Разлог ще е на 14 септември. Общината ще се ангажира с извозването на събраните отпадъци до регионалното депо. Фирма „ЕКОПАК България“, като партньор на инициативата, ще предостави на общината чували и ръкавици,които ще бъдат раздадени при почистването на доброволците.

Тези, които решат да подкрепят кампанията, могат да заявят своето участие на следния електронен адрес - ob_razlog@bcmesta.bg, както и на телефон: 0747/80095. Те трябва да посочат къде ще почистват и къде има замърсени зони, които се нуждаят от почистване.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини