Дебютен албум представя дует „Пирин” в Сандански

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Интересна съпътстваща програма са подготвили организаторите от „Фен Фолк ТВ” и община Сандански по време на Международния фолклорен фестивал „Пирин фолк“.

На 1 септември от 11,00 ч. на пл. „Ген. Тодоров“ любителите на македонската песен ще могат да се насладят на промоцията на дебютния албум на талантливия Дует „Пирин“. Румен и Радостина ще представят на живо композициите от диска, носещ името „Ай да ми запееш, Македонийо“.

Гости на промоцията в неделния ден ще бъдат и други участници на тазгодишното издание на „Пирин Фолк“. На кръшни хора с песните си ще подканят Дафина Димитрова, Трио „Звън“, Галя Асенова, Валентин Велчев, Павле Витанов и победителят от Детски Пирин Фолк 2019. Организаторите обещават много весели мигове с македонската песен и любими изпълнители, входът е свободен.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини