Катрин Гемкова гони световния връх по таекуондо

Снимка: Община Банско, архив
Снимка: Община Банско, архив

Европейската шампионка за 2018 и 2019 г. и спортист номер едно на Банско за миналата година - Катрин Гемкова, започва участието си на световното първенство по таекуондо в Пловдив.

Едномесечената подготовка с националния отбор приключи и вече всички състезатели са в очакване на началото на шампионата на планетата.
Oт 25-ти до 30-ти август страната ни е домакин на авторитетния шампионат, в който участие ще вземат над 1500 състезатели от 80 държави. Надпреварата ще бъде за юноши и девойки (младша и старша възраст), мъже, жени и ветерани. Седемдесет таекуондисти от България са селектирани от треньорското ръководство в различните възрастови групи.
Официалното откриване на шампионата бе вчера вечерта в зала ,,Колодрума" - Пловдив", а от днес до 30 август ще се проведат битките - от 09.00 до 12.00 и от 14.00 до 19.00 ч. 
От община Банско пожелаха успех на Катрин Гемкова, която тренира в Таекуондо клуб ,,Хоук-Банско", да се представи отлично и да се завърне с медал.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини