Талантливите деца на Банско изнесоха концерт за вяра, надежда и любов

Талантливите деца на Банско изнесоха концерт за вяра, надежда и любов

За девета поредна година младият ръководител на Школата по китара и любим учител по музика в Начално училище „Св. Паисий Хилендарски” в Банско - Марин Бърдарев, подари със своите талантливи възпитаници  впечатляващ концерт на съгражданите си.

Препълнената зала на читалището събра приятели, учители, родители и гости, дошли да подкрепят с аплодисменти младите дарования на града. Всяка година община Банско е официален спонсор на събитието, превърнало се в любима среща на сцената между влюбени в музиката деца, посещавали „Школата по народно пеене и народни инструменти” към Общинска лятна програма „Детско лято” 2019 г. Тук бяха и техните приятели – китаристите от "Школата по китара" и утвърдени имена на голямата музикална сцена, които заедно с децата го превръщат в един от най-чаканите концерти в Банско през лятото. Водещ и гост-изпълнител бе певицата Невена Цонева.

Ритъмът беше поверен на Венелин Венков и на Валери Пастармаджиев, преподавател по компютърен аранжимент и контрабас в ЮЗУ „Неофит Рилски”-Благоевград.

Концертът премина под бурни ръкопляскания, а малките артисти всяка година надграждат своето вдъхновение и талант. Кметът на община Банско - Георги Икономов, поздрави от сцената участниците в концерта под надслов „Вяра, Надежда, Любов”. „Нека вярата, надеждата и любовта никога да не липсват в домовете, сърцата и живота ви, а да бъдат спътници в начинанията и изграждането на културния, творчески и музикален вкус на всички”, пожела на талантливите деца кметът Икономов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини