Осъдиха условно мъж от Благоевград, скрил в кухненски абсорбатор дрога

Снимка: Главна прокуратура
Снимка: Главна прокуратура

Наложиха наказание за незаконно държане на марихуана в жилище в гр. Благоевград. 

Съдът одобри споразумение, сключено между Окръжна прокуратура – Благоевград и защитата на С. Л., обвинен за извършено от него престъпление по чл. 354а, ал. 1, пр. 4 от НК. 

Подсъдимият се е признал за виновен за това, че на 06.12.2018 г., в кухненски абсорбатор, в жилище на ул. „Александър Стамболийски“, в гр. Благоевград, държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества – марихуана. Дрогата, с общо тегло 542 грама, на стойност 3252 лева, била разпределена в три обекта с различно съдържание на активен наркотично действащ компонент тетрахидроканабинол.

С определение на съда на подсъдимият Л. е наложено наказание от десет месеца „лишаване от свобода“ с тригодишен изпитателен срок.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини