„Септември”-Симитли подари фланелки на свои верни фенове

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Без феновете футболът нямаше да е толкова велика игра. Затова най-верните привърженици на всеки футболен отбор заслужават вниманието на клубовете. В това вярва ръководството на ФК „Септември”-Симитли. В навечерието на старта на първенството в Югозападната група на Трета аматьорска лига двама почитатели на тима, които са неотлъчно с футболистите, където и да имат мач, бяха изненадани приятно. Пенсионерите Спас Агов и Симеон Червенков от години не са пропускали нито един двубой на стадиона в Симитли, почти винаги подкрепят любимците си и при гостуванията им. Двамата получиха фланелки, които са част от официалния екип на „Септември”. 

„Това са хора, които заслужават едно голямо „благодаря“. Заслужават признание, че са с отбора, че са част от отбора. Това не са бивши футболисти, просто хора, които обичат футбола, харесват играта и милеят на нашия си отбор. Такива са истинските фенове“, коментира кметът на община Симитли – Апостол Апостолов, заслугата на феновете да бъдат с фланелки на отбора.

Агов и Червенков пък поискаха две места в автобуса на отбора – оттук насетне да пътуват с футболистите и на по-далечните дестинации, където тимът гостува.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини