Нова изложба представят двама пловдивски художници в Банско

Снимка: Община Банско, архив
Снимка: Община Банско, архив

Пловдивските художници Анета Стоянова и Станислав Трайков ще подредят своя авторска изложба под надслов „Два свята” в град Банско. За втора поредна година те ще зарадват ценителите на изобразителното изкуство със своя експозиция в курорта под Тодорка.

Картините на двамата художници са изключително разнообразни и са създадени тази година, като творбите им са предимно пейзажи – градски, селски, модернистични. В тях посетителите ще видят много цветя и морета.
„Съвместната ни изложба миналата година премина при изключителен успех, затова решихме да зарадваме отново почитателите на изкуството ни”, казват художниците от Пловдив.

Изложбата ще бъде открита на шести август от 18,00 часа, в навечерието на двадесет и втория Международен джаз фестивал, на втория етаж в „Дом на изкуствата” към Музеен комплекс-Банско.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини