Пари за малки скиори осигури община Банско

Пари за малки скиори осигури община Банско

Общинският съвет в Банско гласува отпускането на средства за дейността на деца, които са извън организираните ски клубове за зимен сезон 2018/2019. В Сдружение „Клуб по ски-Банско” освен картотекираните в различните секции състезатели, които се занимават организирано със спорт, има и свободно спортуващи деца. За тях бяха отпуснати 8136 лева.

За допълнително художествено оформление местният парламент прие изработване и монтиране на слънчев часовник от ковано желязо. Устройството ще е високо 2 метра и ще се намира на улица „Гоце Делчев“. Общинарите отпуснаха 8700 лева за финансово подпомагане на „Ротари клуб Банско-Разлог”, с тези средства ротарианците ще закупят медицинско оборудване за четири отделения на болницата в град Разлог.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини