Анонимка топи депутата Александър Мацурев от Банско

Александър Мацурев
Александър Мацурев

С анонимен сигнал атакуваха депутата от Банско – Александър Мацурев, пред Етичната комисия на ГЕРБ. Авторът на анонимката е поставил пет въпроса и настоява компетентните институции да разследват народния представител. В изпратеното писмо се посочва, че Мацурев е придобил имоти в Добринище и Банско срещу крупната сума от над 550 000 евро. Освен това свъзрани с него лица имали охранителна фирма, която обслужвала нощните заведения в зимния курорт. В писмото се твърди, че Мацурев извършвал незаконни автомобилни превози като трансфери от Банско до Летище София. Сред сероизните обвинения е, че народният представител е рекетирал местния бизнес.   

„Пълни спекулации, които целят да уронят престижа ми, явно някой се притеснява от нарастващата ми популярност в града и общината. Не се притеснявам от нищо, нека всички институции да проверят моята дейност. Явно някой е притеснен. Когато има притеснение, тогава се подава анонимен сигнал”, коментира атаката срещу него Александър Мацурев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини