Панаир води търговци и занаятчии от България в Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев, архив
Снимка: Община Гоце Делчев, архив

Традицонният есенен панаир в град Гоце Делчев тази година ще се проведе от 16 до 22 септември. Търговете за отдаване на търговските площи ще се проведат през следващия месец, те ще бъдат обявени на официалната интернет страница на общината. 

Панаирът ще даде възможност на хилядите посетители да разгледат десетки сергии и щандове през деня, а вечерта да се насладят на музикалните изпълнения на известни певци. Всяка вечер ще има концерти с участието на оркестри, солисти и гост-изпълнители.

Голям интерес на търговци и гости се очаква и към тазгодишното издание на събитието. Хора от всички краища на страната ще дойдат, за да продават стоката си.

Община Гоце Делчев ще се погрижи и за забавленията на децата в района на бившата казарма, където е панаирът. 

За посетителите е осигурен удобен паркинг. Ще бъдат изградени няколко полеви ресторанта. Ще има стрелбища, забавни игри, люлки, батути, както и още много изненади за малки и големи.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини