Фестивал на камерната музика води виртуозни музиканти в Разлог

Снимка: Община Разлог, архив
Снимка: Община Разлог, архив

Втори международен фестивал на камерната музика ще има в град Разлог. В продължение на три дни – 25, 26 и 27 юли, виртуозни музиканти ще представят произведения на световноизвестни композитори. Те ще покажат на зрителите, че няма по-голям посланик на мира, сближаването и успеха от културата и изкуството. Разлог в последните години  все по-трайно създава своите културни традиции и всяка година успява да привлече нови и различни събития в културния си календар.

На сцената на фестивала ще демонстрират своите умения Денис Жданов - виолончело, Русия/ Германия, Олег Вайнщайн - пиано, Русия, Марина Фридман - пиано, Израел, Милена Томанова - пиано, България, Олга Артюгина - цигулка, Русия, Урсула Скауг - Виола, Холандия, Станислав Пронин - цигулка, Канада, Силвия Ангелова - сопрано певица, България.

Концертите ще бъдат в големия салон на читалището в град Разлог. Те започват в 19,00 часа. Организаторите гарантират за зрителите три вълнуващи дни в подножието на трите планини Пирин, Рила и Родопите. Цената на билетите за всеки концерт е 10.00 лева., а пакетната цена за трите вечери е 21.00 лева.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини