Грамоти и награди за отличили се полицаи от Пиринско

Снимки: ОД МВР-Благоевград
Снимки: ОД МВР-Благоевград

Тържествено събрание се проведе днес в ОД МВР-Благоевград по повод професионалния празник на МВР, който е утре, 5 юли. Със заповед на министъра на вътрешните работи с отличие „ПОЧЕТЕН ЗНАК на МВР – III степен” бе награден старши инспектор Иван Гераков – началник група „Противодействие на криминалната престъпност” в областната дирекция на полицията. За образцово изпълнение на служебните задължения със заповед на министъра на вътрешните работи с „ГРАМОТА“ бяха наградени Павел Киров – началник сектор „ФОУССД“  ОД МВР-Благоевград, Даниела Василева – старши експерт в сектор „КАПОЧР“, и Станислав Николов, старши експерт в сектор „КАПОЧР“.

За постигнати високи резултати в служебната дейност, конкретен и съществен принос при изпълнение на служебните си задължения със заповед на министъра на вътрешните работи с „КОЛЕКТИВНА ПАРИЧНА НАГРАДА“ бяха наградени седем служители на ОД МВР-Благоевград. За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на министъра на вътрешните работи  с отличие «ПИСМЕНА ПОХВАЛА» бяха наградени 70 служители на ОД МВР-Благоевград.

„Да бъдеш служител в министерството на вътрешните работи не е просто професия, това е дълг и призвание, начин на живот, свързан с умението да поемаш отговорност и да бъдеш  в  постоянна готовност да понасяш лишения и несгоди в името на добруването на хората“, каза в приветствието си старши комисар Дойчин Дойчинов, директор на ОД МВР-Благоевград. Той и гостите на тържеството, сред които и областния управител Бисер Михайлов, поднесоха цвет пред паметната плоча в двора на областната дирекция на полицията.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини