Ректорът на ЮЗУ поздрави студенти, спечелили медали на игрите в Минск

Снимка: ЮЗУ
Снимка: ЮЗУ

Ректорът на Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград - проф. д-р Борислав Юруков, посрещна днес в кабинета си медалистите от европейските игри в Минск – Мими Христова, Миглена Селишка и София Георгиева. Те бяха придружени от треньора си Петър Касабов.

Трите национални състезателки по борба, които са и студентки в специалност „Спорт“ (треньор по вид спорт – борба) в ЮЗУ „Неофит Рилски“, успяха да спечелят за България един сребърен и два бронзови медала.

 „Гордеем се с вашите постижения. Хубаво е да обучаваш хора, които са постигнали върхове. Това радва всички ни, но е и голяма отговорност за хората, които ви обучават“, каза проф. Юруков. Той поздрави медалистите и им пожела да продължават да работят все така усърдно и да покоряват още по-големи върхове в спорта. Проф. Юруков подчерта, че университетът винаги ще стои зад тях и ще ги подкрепя. Ректорът поздрави и треньора Петър Касабов за постигнатите успехи на републикански, световни и европейски състезания.

Трите спечелени медала на игрите в Минск, които приключиха преди дни,  са поредното постижение за националните ни състезателки по борба.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини